Jól küzdöttek

828

A leány kézilabda U13-as országos gyermekbajnokság felsőháza vasárnapi fordulójának Mogyoród adott otthont. A Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata két mérkőzést játszott, s először a Tápiószentmárton majd a Gödöllő is legyőzte őket.

U13-as leány kézilabda országos gyermekbajnokság

Aranyszarvas SE – Ceglédi Kék Cápák 22-11 (11-8)

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra (kapusok), Varga Nóra 4, Petrovics Fruzsina 3/1, Mód Kaludia 2/2, Koncsik Ella 1, Peszeki Laura 1/1, Kovács Alíz, Kazai Fanni, Veres Anna, Farkas Fruzsina, Takács Viktória, Simon Anna, Kádár Vera.

Gödöllő – Ceglédi Kék Cápák 21-14 (10-8)

Ceglédi gólok: Koncsik Ella 5/2, Petrovics Fruzsina 4/1, Takács Viktória 2, Veres Anna 1, Peszeki Laura 1, Kovács Alíz 1.

Pudics Zsolt edző: Örömmel helyettesítettem Kisjuhász Petrát, aki a felnőtt csapat mérkőzése miatt nem tudta elkísérni csapatát. Nem sikerült nyerni, mégis megdicsértem a lányokat hazautazás előtt. Az első meccsen egy félideig tudtuk tartani magunkat az önmagukat is felülmúló Tápiószentmártonnal szemben, akik utánunk az eddig magabiztos és veretlen Érdet is maguk alá gyűrték. A Gödöllő ellen igazi ki-ki meccset játszottunk és 14-13 után az utolsó erőinket is felhasználva a végjátékban hagyott állva minket ellenfelünk. Nincs okunk szégyenkezni, remekül küzdöttünk, egyelőre ennyire futja az erőnkből…