Kecskeméten is nyertek a Cápák

526

A Ceglédi Kék Cápák öt korosztálya lépett pályára bajnoki mérkőzéseken az elmúlt héten. A felnőttek ezúttal Kecskeméten nyertek sok gólt szerezve, az ifik Szolnokon diadalmaskodtak, a serdülők Tiszakécskén szereztek két könnyed pontot, az U12-es csapat a BVSC csarnokban futott bele egy nem várt vereségbe, az U9-es gyerekek pedig Dunaharasztiban játszottak két meccset.
Női kézilabda NB II, felnőtt
GBB ZRT Kecskemét U22 – Ceglédi Kék Cápák 31–37 (12–19)
Kecskemét, 100 néző, vezette Gyenis, Rosenberger.
Cegléd: Szegedi Brigitta (kapus), Kaiser Melitta 9, Török Melinda 8, Tóth Adrien 7 (3), Vuletic Suncica 6 (1), Csábi Zsuzsanna 3, Ade Sowunmi 3, Peszeki Laura 1, Kökény Hanna, Kovács Alíz, Mód Klaudia.
Kiállítás: 12, ill. 14 perc.
Hétméteres: 6/4, ill. 4/4.
Tóth Norbert edző: Mindig becsapós, ha a sereghajtóval kell csatázni, hiszen hozhat könnyű vagy épp meglehetősen nehéz mérkőzést is! Ez utóbbit produkáltuk sajnos. Rengeteg elkapkodott támadásunk volt, bár az egész mérkőzést uraltuk, de nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. A második félidőben szorosabbá vált az eredmény, de az időkérés után ismét visszaállítottuk a magabiztosabb vezetést. A győzelemhez gratulálok mindenkinek, de sokkal fegyelmezettebben kell játszanunk továbbra is.
Női kézilabda ifi III. oszt.
Szolnoki KCSE – Ceglédi Kék Cápák 26–46 (11–22)
Szolnok, 20 néző, vezette Csanádi, Polgár.
Cegléd: Benkő Barbara 1 (1), Kató Krisztina (kapusok), Peszeki Laura 13 (1), Kökény Hanna 7 (1), Pintér Zsófia 6 (1), Simon Anna 5 (1), Mód Klaudia 5, Kovács Alíz 3 (1), Imregi Boglárka 2 (1), Kádár Kata 2 (1), Vágány Noémi 2.
Kiállítás: 14, ill. 6 perc.
Hétméteres: 2/1, ill. 10/8.
Ade Sowunmi edző: Végre egy felszabadult és magabiztos ifi csapatot láthattunk. Mindenki azt hozta, amit tud és akarásban és hozzáállásban is egységesek voltunk. Sikerült egy olyan mérkőzést játszanunk, amely az önbizalmunkat helyrerázta és pozitív élményekkel töltött fel mindenkit.
Leány kézilabda serdülő III. oszt.
KIKI SKFT – Ceglédi Kék Cápák 10–42 (3–19)
Tiszakécske, 30 néző, vezette Kapás, Könyves.
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Peszeki Laura 10 (1), Pintér Zsófia 10 (2), Kökény Hanna 7 (1), Imregi Boglárka 5 (1), Farkas Friuzsina 5, Tóth Fruzsina 2, Baricza Viktória 2, Orlov Katinka 1, Berényi Norina.
Kiállítás: 8, ill. 4 perc.
Hétméteres: 5/2, ill. 6/5.
Ade Sowunmi edző: Újra az a csapat volt látható, amelyik nem véletlen ért el sikereket az elmúlt időkben. Egymást biztatva, gólt akarva lőni és szinte tökéletes védekezéssel sikerült az első félidőben fölényes előnyt szereznünk. Ha a második félidőre is megmaradt volna ez a fegyelem és akarás, akkor egy szinte tökéletes 50 percet játszottunk volna. Inkább a támadásra koncentráltak a lányok, a második félidőben emiatt sok gólt kaptunk, de teljesen meg vagyok elégedve a játék képével.
Leány kézilabda U12 Gyermekbajnokság
Budapest, BVSC csarnok, 50 néző, vezette Fülöp, Szalai.
UP Bidwonder – Ceglédi Kék Cápák 24–14 (15–7)
Cegléd: Kuszkó Cintia (kapus), Kaposvári Vanda 5, Ferenczi Lili 5, Csombai Izabella 2, Petró Zsanna 1 (1), Öhler Laura 1, Kiss Eszter, Fleischmann Csenge.
Kiállítás: 2, ill. 0 perc.
Hétméteres: 2/1, ill. 2/1.
Kóka KSK – Ceglédi Kék Cápák 32–24 (19–15)
Cegléd: Kuszkó Cintia (kapus), Kaposvári Vanda 8 (2), Ferenczi Lili 5, Petró Zsanna 5 (1), Csombai Izabella 2, Öhler Laura 2, Fleischmann Csenge 1, Farkas Boglárka 1, Kiss Eszter, Vágó Réka, Cseh Panna, Dugasz Lilla.
Kiállítás: 0, ill. 4 perc.
Hétméteres: 3/2, ill. 3/3.
Pudics Zsolt edző: Nem hétköznapi dolog és nem is tartom elfogadhatónak, hogy 11 éves gyerekeknek hajnali ötkor kelljen kelniük, hogy bajnoki meccsre utazzanak. Persze nem számít az eredmény, de ettől függetlenül csalódott vagyok, mert hit nélkül és fásultan játszottunk. Az első meccsünkön megmutattuk, hogy szépen fejlődik a csapat, hiszen legutóbb 27 góllal vert minket a Pler és ha ma jobban tudunk összpontosítani, akár meglepetést is okozhattunk volna vendéglátóinknak. A Kóka ellen káosz és összeomlás jellemezte a játékunkat. Olykor-olykor voltak szép villanásaink támadásban, de összességében nem sok közünk volt ehhez a meccshez. Sajnálom, mert egyébként remek a csapatunk, de ezt bajnoki meccsen ritkán tudjuk bizonyítani…
U9 Kisiskolás bajnokság
Ebben a korosztályban nincs jegyezve sem az elért eredmény, sem pedig a góllövők.
Gyömrői Kézilabda Akadémia – Ceglédi Kék Cápák
Gyáli BKSE – Ceglédi Kék Cápák
Keszthelyiné Tóth Ildikó edző: Az U9-es korosztálynál nincs jegyzőkönyv, nincs az eredmény eredményjelző táblán sem vezetve, itt a lényeg a játék megszerettetése a lányokkal. Ez szerintem maximálisan sikerült is. Nagyon elégedett vagyok a kis csapatommal, mindkét mérkőzésükön nagyon bátran és határozottan támadtak és védekeztek is. Nagyon lelkes és ügyes csapat van kialakulóban.