Keresik Pöttyország uralkodóját!

1081

Keresik Pöttyország uralkodóját – áll a Művelődési Központ felhívásában. A szülőknek mindössze annyi teendőjük van, hogy pöttyös ruhába öltöztetik gyermeküket, ezt lefotózzák és elküldik a Művelődési Központ e-mail címére. A beküldött képekre május 21-től május 26-ig lehet szavazni. Az a gyerek lesz pöttyország uralkodója, aki a legtöbb lájkot kapja. A nyereményét pedig a városi gyereknapon veheti át.

Pöttyország uralkodóját tavaly keresték először, most idén pedig újabb felhívást hirdetett a gyereknap kapcsán a Kossuth Művelődési Központ.

DÉTÁRI-LUKÁCS ÁGNES, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: ,,A Vörösmarty téren a gyereknapból egy gyerekparadicsom egy gyerek királyság alakul ki. A résztvevők mint mind középpontban vannak és értük van az egésznap. Hogy legyen egy uralkodójuk egy pöttyös királylányt, királyfit kerestünk és tavaly először hirdettünk és egy aprócska királylányt találtunk. Ez úgy működött, hogy felhívást tettünk közzé a facebook-on és fotóval lehetett nevezni.”

A lényeg, hogy pöttyös ruhában kell szerepelni a képen. Legfőképp piros alapon fehér pöttyös ruhás fotókat várnak a szülőktől.

DÉTÁRI-LUKÁCS ÁGNES, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: ,,Miután megvannak a jelentkezők, kitesszük a Művelődési Központ facebook oldalára és lájkokat kell gyűjteni alá. Tehát népszerűségi cukiság faktor az fontos. Tehát ez alapján a legtöbb lájkot összegyűjtő lesz a pöttykirálynő, vagy pöttykirály és őt a gyereknap végén koronázzuk meg a színpadon és egy értékes nyereményt fog átvenni.”

A fényképeket május 20-án éjfélig kell elküldeni a Művelődési Központ e-mail címére. A képek május 21-én reggel 8-tól elérhetők lesznek a kulturális központ facebook oldalán.

DÉTÁRI-LUKÁCS ÁGNES, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: ,,27-én vasárnap 6óra körül lesz az eredményhirdetés, tehát mi ezt 26-án éjfélkor lezárjuk a szavazást és már csak azon kell izgulni, hogy ki az, aki a legtöbb lájkot összegyűjtötte.”

Tavaly is nagy versengés volt a lájkokért, sokan szerettek volna nyerni. A felhívás eredményét, pöttyország uralkodóját május 27-én 18 órakor hirdetik ki a városi Gyereknapon. A nyertes egy pöttyös koronát és egy tabletet kap ajándékba.