Mikulás a moziban

789

Többszáz gyermek és persze a szülők mozizhattak együtt pénteken a Fidesz helyi szervezetének köszönhetően. A párt azt szerette volna, hogy élménnyel gazdagodhassanak olyan ceglédi fiatalok, akik nem vagy csak ritkán engedhetik meg maguknak, hogy moziba menjenek. A polgármester valamint a képviselők gyümölcslével és pattogatott kukoricával kínáltak meg mindenkit, sőt mikuláscsomagot is osztottak.

Hagyomány már, hogy a ceglédi moziban a Fidesz helyi szervezete vendégül lát gyerekeket. A képviselők maguk is ismerik azokat a családokat, akiknek egy kellemes együtt töltött délután, egy mozifilm valóban örömöt jelent. De persze az iskolák segítségét, véleményét is kikérték. Meg is telt a mozi péntek kora délutánra.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA elnök Fidesz Ceglédi Szervezete: „Nagyon köszönjük, hogy elfogadtátok a meghívásunkat és hoztátok anyát, apát, testvért. A Fidesznek a mikulásán így próbálunk egy kicsit kedveskedni. A ,,Trollok” című filmet fogjuk levetíteni”

A film mellé pedig természetesen járt finom gyümölcslé és pattogatott kukorica is. Az előadás után pedig újabb meglepetés várta a gyerekeket.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA elnök Fidesz Ceglédi Szervezete: „Itt állnak velem a Fideszes képviselők, a polgármester úr, amikor kifelé jöttök akkor ne mindenki rohanjon haza, mert még egy mikulás csomaggal szeretnénk nektek kedveskedni. Segítenek a képviselők és a polgármester úr a csomagokat nektek odaadni és úgy menjetek haza.”

A film után tehát már várták a családokat a képviselők, hogy mindenki gyermek megkaphassa a Mikulás csomagot is.