Mulatás a Vörösmarty téren

679

Ismét nagy sikere volt az Újvárosi Zenés estnek, az esős idő ellenére. A szórakoztató programot az önkormányzat és egy helyi kifőzde támogatta. A bulin fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezték magukat.

Zene, jó hangulat, tánc és mulatás – a rossz idő ellenére is teljesen megtelt a Vörösmarty téren felállított sátor. Az Újvárosi Zenés Nyári Estek elnevezésű programot az önkormányzat és egy helyi vállalkozás támogatta. A szórakoztató program nem jöhetett volna létre összefogás nélkül.

MÁTÉNÉ GERGELY ANDREA, tulajdonos, Kisméhecske Kifőzde: ,,Szerettünk volna mindenféleképp nyári esti bulit rendezni és az önkormányzaton keresztül pályáztam és megnyertük, így a nagy sikerre való tekintettel jövőre is szeretnénk majd pályázni és nyerni.”

Már az első estre rengetegen érkeztek és most hétvégén sem csökkent a létszám. A program nemes célt támogat.

MÁTÉNÉ GERGELY ANDREA, tulajdonos, Kisméhecske Kifőzde: ,,Az, hogy itt a környező utcákba összehozzuk a csapatokat, jobban megismerjük egymást, legyen egy ilyen kis jó kis Újvárosi csapat.”

Szerettek volna szórakoztató programot kínálni az Újvárosban élőknek is, a visszajelzésekből pedig kiderült, hogy ez sikerült.

DENGI FERENCNÉ: ,,Nagyon jó, most érkeztem, kicsit esik az eső, de nem probléma.”

Az, hogy együtt táncolnak és mulatnak igazi feltöltődés – folytatta.

DENGI FERENCNÉ: ,,Az embereket egy kicsit kikapcsolja a mindennapokból, a hétköznapi gondokból.”

A zenés esten mulatós és nosztalgia zenékkel várták az érdeklődőket. A buli hangulatról a L’amour együttes gondoskodott. A rendezvény nagy sikerére való tekintettel jövőre újra szeretnének majd pályázni.