Nyert az ifi, kikapott a serdülő

529

A Ceglédi Kék Cápák ifi csapata a vártnál nehezebben szerezte meg az újabb két bajnoki pontját. A serdülők sajnos csak 30 perc játék után hitték el magukról, hogy az FTC ellen is képesek győzni. Megnyerték a második játékrészt, de a hatgólos hátrányt már nem tudták ledolgozni.
Ifjúsági mérkőzés
Ceglédi Kék Cápák – Malév SC 32-29 (14-13)
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Peszeki Laura 11 (2), Kiss Vivien 6, Pintér Zsófia 5, Kádár Kata 3, Baricza Viktória 2, Simon Anna 2 (1), Benkő Barbara 2, Farkas Fruzsina 1, Kovács Alíz. Edző: Ade Sowunmi.
Hétméteres: 4/3, ill. 10/7.
Kiállítás: 4, ill. 4 perc.
Ade Sowunmi: Egy igazán hullámzó játékot produkált a csapat, de az a csapategység, amit az idén hiányoltam, most ott volt a pályán és a padon is. A hullámzó játék ellenére egységesen és az utolsó percig küzdve sikerült itthon tartani a két pontot. Ez az én csapatom! Gratulálok mindenkinek!
Serdülő mérkőzés
Ceglédi Kék Cápák – Ferencvárosi TC 26-31 (10-16)
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Imbre Anna 7 (1), Pintér Zsófia 6 (5), Pesti Gréta 4 (1), Kiss Vivien 4, Kádár Kata 3, Kaposvári Vanda 2, Kapusi Annamária, Dengi Csenge, Kövecses Judit, Petró Zsanna. Edző: Ade Sowunmi.
Hétméteres: 8/7, ill. 4/2.
Kiállítás: 6, ill. 4 perc.
Ade Sowunmi: Nagy izgalommal várták a lányok a FTC elleni mérkőzést. Ez még a bemelegítés alatt is nagyon látszott… Tudtuk, hogy az ellenfél minden hibánkat könyörtelenül ki fogja használni. Amíg sikerült koncentrálni és nem fáradtunk el, addig szoros volt az eredmény, de sajnos elfáradtunk, ekkor jöttek a technikai hibák és ezt kihasználva nagyobb fölényt szerzett a Fradi. A második félidőben nagyot küzdöttek a lányok és azt a játékrészt sikerült is megnyerni. A vereség ellenére nagyon büszke vagyok rájuk, csak így tovább!