Vízilabda eredmények

753

A Honvéd vendégeként Budapesten játszott a hétvégén a felnőtt OB I/B-s vízilabdacsapat. A meccs az együttes legpechesebb mérkőzése volt ebben az évben. Jól kezdtek a ceglédiek és helyzeteinket gólra tudták váltani, de a 4. negyedre megszerzett kétgólos előny kevésnek bizonyult a mérkőzés végére, így az döntetlennel zárult. A találkozó folyamán legalább hétszer lőttek kapufát úgy, hogy az a gólvonalra pattant le. A csapatunk továbbra is az 5. helyen áll a bajnokságban. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Bicskei Attila keze megsérült, sínbe tették, így minimum 2 hétig nem áll majd a gárda rendelkezésére.

Férfi vízilabda OB I/B

Racionet Honvéd – Ceglédi VSE 11:11

Ceglédi góllövők; Práczky Károly 3, Simon Gábor 3, Újházi Andor 2, Hajek Zsombor 2, Bicskei Attila.

Vasárnap az országos gyermekbajnokságban szereplő csapat szintén Budapesten folytatta a bajnokságot. Két mérkőzést játszottak le egymás után közvetlenül kis pihenővel. Mindkét mérkőzés döcögősen indult, rengeteg apró hibát követtek el, amivel saját dolgukat nehezítették meg. A végére a hibáikat megpróbálták kijavítani, mely hellyel-közzel sikerült is, így mindkét mérkőzést győzelemmel zárták.

Vízilabda országos gyermekbajnokság

Ceglédi VSE – Oázis SC 12:10

Ceglédi góllövők: Ecser Bence 4, Fekete Ákos 3, Pákozdi Máté 2, Halmi Dávid, Szabó Bendegúz, Gáspár Tamás.

Váci VSE – Ceglédi VSE 4:8

Ceglédi góllövők: Pákozdi Máté 2, Gáspár Tamás 2, Halmi Dávid, Csáti Márton, Fekete Ákos, Szendrei Dávid.

A hétvégén hazai környezetben, szombaton 10 óra 30 perctől Székesfehérvár, és 13 óra 30 perces kezdéssel Szeged csapatai ellen játsszanak a Czeglédi Lamantinok.