Vízilabda OB I/B és utánpótlás

779

Az ASI DSE együttesét fogadta szombaton az OB I/B-s felnőtt vízilabdacsapat. A Cegléd nagy küzdeni akarással es fegyelmezetten játszotta végig a mérkőzést. Nagyon sok lehetőséget kialakítottak, de ezek értékesítésén még sokat kell dolgozni és akkor megjön a várva várt siker.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – ASI DSE 8:11
Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 4, Fodor Richárd, Vincze Norbert, Tószegi Zoltán, Simon Balázs.
Egy újraformálódó csapat első mérkőzésén a hozzáállás és a fegyelem kitűnő volt, ezzel együtt látni kell, hogy még rengeteg munka vár az ifikre, de az elszántság megvan.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Csongrád 6:12
Ceglédi gólszerzők: Kiss Máté 2, Fekete Ákos 2, Keresztes Gábor, Ecser Bence.
A serdülők a kidolgozott helyzeteik 1/3-át tudták értékesíteni. A csongrádi csapat több szerencsés találatot szerzett (blokkról megpattanó stb.), valamint a találkozón a játék vezetése új értelmezést kapott a Cegléd számára.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Csongrád 11:13
Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 4, Kecskeméti Koppány 3, Keresztes Gábor, Tarbály Zoltán, Szabó Róbert, Medveczki Gábor.
Papírforma eredmény született a gyermek korosztályban, magabiztosan, néhol szép játékkal nyerte meg a találkozót a CVSE.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Csongrád 18:5
Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 3, Soós Titusz 3, Baranyi Gergely 2, Csáthy Dániel 2, Szabó Róbert 2, Hajdú Kornél, Sáfár Milán
A fiú mérkőzéseket követően megkezdték hazai környezetben a bajnokságot a lányok is, akik a Kecskemétet fogadták. A serdülők magabiztosan nyertek.
Leány serdülő vízilabda
Ceglédi VSE – KESI 9:5
Ceglédi gólszerzők: Borsos Blanka 4, Csernus Flóra 3, Darányi Csenge 2.
A gyermekcsapat sok hibával játszott, ám ha nehezen is, de hozta a győzelmet.
Leány gyermek vízilabda
Ceglédi VSE – KESI 8:7
Ceglédi gólszerzők: Csernus Flóra 2, Borsos Blanka 2, Bíró Lola 2, Darányi Csenge.

Február 15-én, szombaton hazai környezetben folytatja a bajnokságot felnőtt OB I/B-s csapat, 11 órai kezdéssel fogadja a Hódmezővásárhely együttesét. Vasárnap 10 órától az országos bajnokságban szereplő fiú utánpótláscsapatok a Vác korosztályos gárdái ellen szállnak vízbe.